Szükségem van-e a scrum-ra?

Biztos abban, hogy az Ön cégénél az IT projektek fejlesztésén dolgozó csapat minden tagja szakmai tudásának, képzettségének és kreativitásának maximumát nyújtja, és a csapat így Önnek a lehetõ legnagyobb hasznot termeli?
Tudja Ön egy adott projektben, hogy melyik fejlesztendő funkció a legfontosabb illetve a legkevésbé fontos az ügyfelének?
Ha jelentést kér a projektvezetőktől, azok mindig tudják, hogy melyik munkatárs napi szinten milyen feladatokat végez éppen?
Ön szerint képesek a munkatársai napi szinten beszámolni arról, hogy milyen kihívásokkal, problémákkal találkoztak, és ezeket hogyan oldották meg, ezzel elismerést, motivációt szerezve maguknak, és fejlesztve a többi csapattagot?
Jelentett már problémát a fejlesztések során az, hogy a projekt vezetői és a csapattagok nem tudtak elég rugalmasan alkalmazkodni az ügyfél, a projekt és a külső környezet változásaihoz?
Biztosan tudja az összes IT projektjében, hogy a szállítási határidő lejártakor képesek leszállítani az ügyfél számára közel tökéletes megoldást?
Előfordult már, hogy az Ön cégénél futó IT projektek túllépték az eredetileg meghatározott költségeket és a megnövekedett költségeket nem tudta az ügyfélre hárítani?