Munkatársaink


96

Tornai Balázs

agilis tanácsadó

Több mint 8 éves klasszikus projekt menedzseri működés után ismerkedett meg az agilis módszertanokkal. Sikeres megbízások bizonyítják rátermettségét mind mikro, mind nagy fejlesztési projektek területén. Vezetett nemzetközi és Európai Uniós projekteket, sikeresen működött a civil szférában és a for profit szektorban is.

elérhetőségei:

balazs.tornai@agilitas.hu

skype: balazs_gongzuo

twitter: @Bal_A_gile


94

Janovszki Zsolt

agilitas.hu tulajdonos, CSM

Senior üzleti elemző, az ügyfél víziók informatikai szoftverré transzformálásában széleskörű tapasztalatokkal bír. Az agilitást 5 éve használja és fejleszti tovább, saját cégeiben éppúgy mint az ügyfeleinél.

Kapcsolatfelvétel:

e-mail cím: zsolt.janovszki@agilitas.hu

Skype cím: zspicki


80

dr. Birloni Ferenc

agilitas.hu tulajdonos, PhD, MSc, CSM, CSPO, Promote PMP, QM

Rendkívül tapasztalt szakember, 1995-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen Villamosmérnöki és Informatikai szakán, eközben 1994-ben két félévet a Sydney Műszaki Egyetem (UTS) végzett és oktatott ösztöndíjasként. Diplomáját arcfelismerés-témában írta.

Egyetem után 4 évig a Japán Oktatási Minisztérium ösztöndíjával kutatást és tanulmányokat folytatott a Tokió Egyetemen, ahol megszerezte a Ph.D. és Doktori címét a Matematikai Tudományok & Információfizika karán. Munkatapasztalata sokrétű, tanulmányai alatt és között is dolgozott, Ausztráliában és Japánban is.

Több cégnél tanácsadói tevékenységet végzett, dolgozott az Első Magyar Cukorgyárak Rt-nél, mint IT vezető, ahol az öt üzem közötti beruházásokat, hálózatokat menedzselte. Később ügyvezető igazgatói posztot töltött be a SuDol IT Consultant and Development Ltd-nél.

2004 nyarától a Siemens Mobile Communication Ssystems (MCS) ágazatánál volt az öt hazai projekt menedzsere. Az MCS hazai 120 fős ágazatánál Scrum tréningeket tartott és sikeresen vezette be a Scrum módszertant a futó projektjeire.

Scrum Master és Scrum Product Owner, aktív szerepet játszik az agilis irányelvek, és hangsúlyosan a Scrum bevezetésében, alkalmazásában valamint tanításában.  Aktív alapító tagja az Agilis Szoftverfejlesztők Egyesületének.


Jelenleg Ausztráliában dolgozik az MWEngineers-nél IT igazgatóként, de távolléte ellenére is aktívan részt vesz az Egyesület munkájában. A magyaron kívül angolul, németül, japánul és oroszul beszél.

 

Kapcsolatfelvétel: ferenc.birloni@agilitas.hu

Skype cím: drbifec