Szemléletünk

88

Alapok


Az agilitas.hu professzionális csapata segítséget nyújt Önnek abban, hogy vállalata az agilis módszertanra épülő alapelvek szerint működhessen.


Tudjuk, hogy minden cég, és a cégben meghonosított vállalati kultúra egyedi, ez a körülmény a különböző új  módszertanok bevezetésében - mint például a Scrum – egyedi kivitelezést, implementációt kíván.
Vállalatának, projektjeinek sikerét vezetői konzultációval, tudástranszferrel, tréningekkel és a munkavégzés alatt történő coaching szolgáltatásunkkal tudjuk segíteni. 


Az Agile-ba való átmenet


Meglévő ügyfeleink teljes bizalmát élvezzük, mert sikerült bemutatni és vállalati kultúrájuk részévé tenni, az agilis módszertan alapelveit, amelyek stabilabb, hatékonyabb és kiszámíthatóbb folyamatokat eredményeznek mind a termékfejlesztés, mind pedig a projekt menedzsment területén.


Ne késlekedjen a Scrum alapelveket akár egy csapat, egy fejlesztési osztály vagy akár egy egész szervezet számára bevezetni! Az agilitas.hu csapata a következőkben segíti az Ön és vállalata munkáját:  • Felmérés, kiértékelés: Elemezzük az Ön vállalatánál éppen folyamatban lévő projekteket és kialakítunk egy olyan stratégiát, amely testre szabottan tartalmazza azt, hogyan implementálhatók a Scrum és/vagy Agilis alapelvei, módszertana az Ön vállalkozásának sajátosságait messzemenőkig figyelembe véve.

  • Konzultáció: Ez a szolgáltatásaink egyéni, csapat vagy szervezeti szinteken egyaránt igényelhető.

  • Célok felállítása: Az Ön cégével közösen állítjuk fel az elérendő célokat melyek a későbbiekben a siker fokmérőivé válnak.

  • A projekt felállítása: Testre szabjuk és vállalata egyedi igényeihez igazítjuk a Scrum jól bevált gyakorlati tudástárát, módszertanát és folyamatait amelyek ezáltal a lehető legkisebb változtatást generálva illeszkednek cége munkafolyamataiba.

  • Tréning: Az intenzív és interaktív tréningjeink segítségével munkatársait minden szükséges tudással felvértezzük, felkészítjük őket a szervezeten belüli új szerepkörök ellátására.

  • Coaching: Munkánk során egyetlen sikerkritérium van: munkatársai átvették és sikerrel alkalmazzák az Scrum módszertanának elveit.

  • Felülvizsgálat és auditálás: A minőség folyamatos ellenőrzéséban és fenntartásában is számíthat az agilitas.hu munkatársaira.

  • Szoftveres támogatás: Az agilitas.hu szoftverfejlesztő partnerei kifejezetten a Scrum és Agile elvekre épülő szoftvertámogatást is nyújtanak ügyfeleink részére.


A módszertan iránti elkötelezettségünk és szolgáltatásaink egymáshoz illeszthetősége révén, minden egyes projektben minőségileg kifogástalan munkafolyamatot kínálunk mindenkinek, aki érdeklődik az agilitás iránt.